Starters financiering

Het verkrijgen van een starters financiering is tegenwoordig niet eenvoudig. Startende ondernemers moeten werkelijk alles op alles zetten om in aanmerking te komen voor een redelijke starters financiering en dan nog blijkt het vaak onvoldoende. Ook wanneer het gaat om de financiën kan ThinkThrough aantrekkelijke diensten bieden. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden, welke vergelijkbaar zijn met een starters financiering. Zo kunnen wij deelnemen via Sweat Capital of Seed Capital. Zo investeren wij, letterlijk, in een goede samenwerking.

Een unieke starters financiering als basis voor de samenwerking

Wij zijn geen bank waar u een starters financiering aan kunt vragen en ook zeker niet vergelijkbaar met een online kredietverstrekker die de starters financiering aanbiedt. ThinkThrough is een partner, een onderneming die zich optimaal zal inspannen om een uitstekende samenwerking te realiseren. Vertrouwen is de basis van deze samenwerking. Wij kunnen u alle ondersteuning bieden bij het zoeken naar de juiste financieringsbronnen, als de starters financiering. Als professional kunnen wij op diverse unieke manieren deelnemen in uw onderneming, in een vorm die goed bij u past.

Contact

Heeft u al meerdere malen een starters financiering aangevraagd bij banken of andere kredietverstrekkers, maar kunt u nog altijd geen gebruik maken van een starters financiering? Veel beginnende ondernemingen staan voor dit probleem. Wij nodigen u uit eens kennis te maken met de kwaliteiten en services van ThinkThrough. Wij garanderen u een oplossing op maat. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan vrijblijvend naar 030 693 4538 of naar 064 343 1195of stuur een mail naar info@thinkthrough.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Comments are closed.